Om Allt om Uterum

Allt om Uterum är en guide och informationssida för dig som drömmer om ett alldeles eget uterum. När man skall bygga ett uterum är det många delar och viktiga moment att tänka på. Här kan du ta del av omfattande artiklar som berör det mesta inom uterum, bygglov, materialval och tillbehör.

Tanken med Allt om Uterum är att du som skall planera och bygga kan spara tid genom att vi har samlat all information du behöver på ett ställe. Vårt mål är att du snabbt skall kunna bilda dig en uppfattning om vad det innebär att bygga ett uterum, vad du skall tänka på och i vilken ordning. Sidan är framtagen eftersom det saknas samlad information på nätet kring det här ämnet. Om det är någon aspekt som du tycker saknas på sidan så tar vi tacksamt emot tips från dig.

Innehållet är framtaget tillsammans med en byggingenjör och arkitekt. Byggbranschen är dock föränderlig och du bör själv ta kontakt med myndigheter och dylikt för att kontrollera att lagar och andra bestämmelser fortfarande gäller. Detta gäller även material och tillvägagångssätt. Allt om Uterum bär inte ansvar för ev. felbygge eller skada som uppstår i samband med beslut och åtgärder som är baserade på informationen på den här webbplatsen, eller på annan kommunikation från oss – vare sig per epost eller i vår e-bok.

För mer detaljer kring köpvillkor, ansvarsfriskrivning samt vår sekretesspolicy så klicka här

Allt innehåll på www.alltomuterum.com skyddas av upphovsrättslagen och får inte kopieras, återpubliceras eller på annat sätt användas för eget bruk.

Allt om Uterum drivs av familjeföretaget Mountainstar AB.

Vill du komma i kontakt med oss?
Skicka ett mail till info@alltomuterum.com

Varmt välkommen hit!
Vi hoppas att du skall få mycket nytta och nöje genom vår webbplats.
Sofia, Michael & Axel