uterum-header


uterum ritning

En fråga till dig:  Hur många kvällar och helger har du spenderat på att leta information till ditt uterum?

Många tycker nämligen att det är svårt att fatta beslut kring alla delar i uterummet, och att förstå hur de hänger ihop. Vilken grund skall jag bygga? Vilka glaspartier passar mina behov? Hur skall jag värma upp uterummet? Kan jag få ROT-avdrag? Vilka regler måste jag känna till? Hur söker jag bygglov? osv.

Boken om att bygga uterum

För att underlätta i processen finns nu e-boken Att Skaffa Uterum.

Syftet med boken är att göra en stor del av det efterforskande arbetet åt dig, så att du kan komma igång med ditt projekt betydligt snabbare.

Boken är helt baserad på de frågeställningar som blivande uterumsägare helst vill veta! 

Vi på Allt om Uterum har stor inblick i de frågor som dyker upp på vägen mot ett färdigt uterum. Istället för att du skall behöva uppfinna hjulet – och själv leta reda på alla svar – har vi skapat en lättläst guide som du kan följa från A till Ö.

Vad innehåller boken?

Att Skaffa Uterum ger ovärderliga kunskaper och praktiska råd för hur du planerar ditt uterum, söker bygglov och gör ritningar, hur du väljer rätt material och metoder för grund, tak, glaspartier, golv, uppvärmning samt mycket mer. 

bygga uterum själv

Vad tycker andra om boken?

”Jag har med stort intresse läst er bok om uterum. Den var skriven på ett enkelt men informativt sätt så att vi, blivande uterumsägare, förstår alla aspekter med ett bygge/köp av uterum. Tack för en bra sammanställning!” Conny Friberg, Farsta

”Tack för ett mycket bra och utförligt material, vi har använt oss av infon genom hela vårt projekt” Peter & Anna Turesson, Göteborg

”Det var värt att köpa boken bara för tipset om ritningarna och grannarna! Vi har även fått stor hjälp med planeringen av uterummet, framförallt valet av golv tidigt i processen.”  Henrik Theander, Höllviken

Tecknad-gubbe– Och du, även om du redan är i full gång med uterummet, så har du kanske inte bestämt alla detaljer ännu?

Vet du tex. vilket golvmaterial du skall lägga in? Eller vilken typ av uppvärmning som passar ditt ändamål?

Vet du hur du undviker kondens och fuktproblem innan de uppkommer?

Om svaret är nej på någon av dessa frågor så är den här e-boken rätt för dig.

Köp den till priset av en låda skruv och undvik vanliga misstag. Du kommer inte att ångra dig!

uterum-2

Detta ingår i köpet:
Detta är en e-bok, vilket innebär att du köper och laddar ned den direkt. I köpet ingår 2 stycken filer, en PDF-fil för utskrift eller att läsas på dator, samt en fil anpassad för läsplatta och mobil. Dessa skickas omedelbart till din inbox så att du kan börja läsa boken direkt.

BONUS: Du får dessutom tillgång till ett stort bildgalleri med över 100 färdiga uterum att inspireras av. Länken till galleriet hittar du i kapitel 5.

a

Låt oss göra grovjobbet  – glöm de sena kvällarna framför datorn i jakt på alla fakta och detaljer.

Köp e-boken och nyttja din lediga tid bättre, samt kom igång med ditt projekt snabbare!


 Kampanjpris just nu: 149 kr! 199 kr 

uterum inglasat

Köpknapp

30-dagars-retur
Behöver du hjälp? Mejla oss på info@alltomuterum.com
© Allt om Uterum